O&O Fonds PLb

Het Ontwikkelings- en Opleidingsfonds voor de Energie Productie- en Leveringsbedrijven in Nederland, dat is O&O Fonds PLb. Met aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt, continue veranderingen in de sector door voortschrijdende technologie en nieuwe inzichten en werkwijzen, is het belangrijker dan ooit dat werknemers ‘fit voor de job’ blijven. Door hun competenties te laten aansluiten op de toekomst, maar ook door te werken aan duurzame inzetbaarheid. Het O&O fonds PLb wil samen met samenwerkingspartners en met het programma DI duurzame inzetbaarheid een extra impuls geven voor werkgevers en werknemers. Dat kan met behulp van de online DI-platform (en app) Tiptrack.

Conceptinc werkt mee aan de communicatie over het programma DI en ontwikkelde een bewustwordings- en activeringscampagne voor het platform Tiptrack. Met een sectorale look-en-feel en een bomvolle toolkit met aantrekkelijke offline én online communicatiemiddelen. Zodat werkgevers op een doeltreffende en laagdrempelige manier hun interne doelgroep kunnen motiveren om aan de slag te gaan!

Conceptinc gelooft er sterk in dat werknemers én werkgevers gelukkiger worden als ze goed in hun vel zitten, zowel op het werk als thuis. Met een goede werk/privé balans, vitaal, zonder teveel stress of werkdruk en financieel in control. Als je dan ook nog eens de kansen ziet en mogelijkheden grijpt voor ontwikkeling, dan geef je de toekomst écht nieuwe energie. Zoals we in de campagne vertellen: het levert je megawatt op!

www.geefjetoekomstenergie.nl

Meer weten?

Wij vertellen je graag alles over onze werkzaamheden.

Mirella van de Bunte, marketingcommunicatieadviseur

06 43 08 67 13

mirella@conceptinc.nl