Monuta

Een gevestigd merk in uitvaartzorg en verzekeringen. Met ruim 700 medewerkers, waaronder uitvaartverzorgers, en in samenwerking met franchisenemers en samenwerkingspartners actief vanuit vestigingen verspreid over het hele land (uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen). En dat is precies waar een uitdaging ligt, want hoe zorg je voor het vormgeven van een consistent merk én lokaal ondernemerschap? Onder andere door het ontwikkelen en faciliteren van lokale campagnes die het merk én de business ondersteunen. Waarbij traffic, lokale bekendheid en betrokkenheid leidend zijn.

Dat is waar Conceptinc aansluit en zich inzet om lokaal resultaat te behalen, de doelgroep te interesseren en in actie te laten komen. Mensen tot nadenken aan te zetten, wensen bespreekbaar te maken en vast te leggen, een merkvoorkeur te ontwikkelen, of een verzekering af te sluiten via een assurantie tussenpersoon.

Wat we zo mooi vinden aan uitvaart? Dat we bijdragen aan het vormgeven van een afscheid met een goed gevoel van Monuta. Iets dat je je alleen wenst over te laten aan mensen die je dit kunt toevertrouwen. Die snappen wat er voor, tijdens of na een overlijden moet gebeuren en dat respectvol en professioneel invullen.

Toolkit Zorgorganisaties

In zorgorganisaties wordt betrokken en waardige zorg verleend aan ouderen, die bezig zijn met de laatste waardevolle jaren in hun leven. Die goede zorg stopt niet na een overlijden, want dan is Monuta er voor het organiseren van een afscheid dat recht doet aan het voorbije leven. Om te zorgen dat een uitvaart recht doet aan het leven en past bij wie iemand was, faciliteert Monuta graag mooie momenten om samen te beleven en te herinneren. Zoals een kleinschalig event, een fotoshoot of door samen te puzzelen. Monuta werkte voor de benadering van zorgorganisaties samen met Conceptinc, die naast het concept ook alle ondersteunende materialen ontwikkelde.

Sinds een aantal jaar werk ik vanuit Monuta Uitvaartzorg samen met Mirella en Marjolein. Dit bevalt altijd heel goed, omdat ze onze vraag goed begrijpen en snel weten te vertalen in een oplossing. Bij ons gaat dat vaak om een lokale activatie rondom een lopende landelijke campagne. Margot Hoeberichts (Senior marketeer & teamleider Marketing Monuta)

Meer weten?

Wij vertellen je graag alles over onze werkzaamheden.

Mirella van de Bunte, marketingcommunicatieadviseur

06 43 08 67 13

mirella@conceptinc.nl