Leisurelands

Leisurelands heeft 20 recreatiegebieden op de Veluwe, in de Achterhoek en de regio Arnhem-Nijmegen. Bezoekers komen er graag en voelen zich direct thuis. Leisurelands werkt daar hard aan door de recreatiegebieden waar mogelijk te versterken, zodat ze vitaal en aantrekkelijk blijven. Daarvoor werken ze nauw samen met ondernemers in de gebieden, partijen die grond of een gebouw huren, organisatoren van evenementen en overheden. Met verrassende initiatieven zorgen ze er samen voor dat bezoekers steeds opnieuw ervaren hoe onverwacht mooi, leuk en actief je kunt recreëren in het buitengebied van Nederland.

Conceptinc kreeg de opdracht om het jaaroverzicht 2019 te ontwikkelen. We begonnen met een conceptuele rode draad en rolden die uit tot een beeldend en informatief overzicht in gedrukte en online vorm.

Leisurelands gaf ons redenen genoeg om in 2020 zelf ook een parkeerpas aan te schaffen en te gaan genieten van een aantal prachtige gebieden. Die ondanks het corona-jaar zonder grootschalige evenementen gelukkig wel konden profiteren van het mooie weer.

https://www.leisurelands.nl/jaaroverzicht/

Meer weten?

Wij vertellen je graag alles over onze werkzaamheden.

Mirella van de Bunte, marketingcommunicatieadviseur

06 43 08 67 13

mirella@conceptinc.nl