JIJ MAG

JIJ MAG biedt preventieve ontwikkelingsprogramma’s voor werkenden die mentale of fysieke druk ervaren in werk en privé. Door bewuste keuzes te maken in werk- en privéomstandigheden neem je de regie terug op je eigen leven, is hun visie.

Daarvoor biedt JIJ MAG in de natuurlijke omgeving van het voormalig klooster Nieuw Sion in Diepenveen workshops en meerdaagse programma’s aan om preventief te werken aan gezondheid, (werk)geluk en duurzame inzetbaarheid. Met professionals op het gebied van arbeids- en organisatiepsychologie, natuur, voeding, slaap, vitaliteit, gedragspsychologie en ontspanningstechnieken. De programma’s zijn geen deeloplossing, maar een totaalaanpak. Met als resultaat meer energie, balans, veerkracht en werkvermogen.

JIJ MAG is een concept en handelsmerk van Conceptinc met Mirella als een van de initiatiefnemers. “We wilden naast het mooie werk dat we maken voor onze opdrachtgevers bij Conceptinc ook nieuwe initiatieven en goede ideeën een kans geven om te ontwikkelen. Vanuit ondernemerslust, maar ook om de wereld een beetje mooier te maken.” Lees meer in de blog van Mirella hoe dit avontuur begon. En neem gerust een kijkje op de website (natuurlijk ontwikkeld door Conceptinc).

Bekijk de website jijmag.nu

Meer weten?

Wij vertellen je graag alles over onze werkzaamheden.

Mirella van de Bunte, marketingcommunicatieadviseur

06 43 08 67 13

mirella@conceptinc.nl