Inkluzie

Stichting Kristal Samenleven in multifunctioneel centrum het Kristal in Apeldoorn heeft veel ambities zowel in Apeldoorn, als in de Stedendriehoek. Daar hoorde een passende nieuwe naam bij (die verder reikt dan het Kristal), een positionering die deze ambitie ondersteunt en een huisstijl die recht doet aan wie ze zijn en wat ze willen uitstralen. Namelijk kinderen en volwassenen met én zonder beperking verbinden door kunst en cultuur. Met als doel dat iedereen zich onderdeel voelt van onze inclusieve samenleving. Conceptinc voerde deze opdracht samen met ze uit en werkte met een webbouwer ook aan totstandkoming van www.inkluzie.nl

Waarom we met ons hart werken voor deze stichting? Als je kijkt en luister naar het leerorkest, de lachende gezichtjes ziet van de kinderen én ouderen tijdens activiteiten óf de wereld ziet door de lens van kinderen in het Aut of the Box project, dan weet je waarom. En wil je alleen maar dat ze nóg succesvoller zijn in wat ze al zo fantastisch doen.

Bekijk de website >

De dames van Conceptinc werken met passie en professionaliteit om tot een perfect resultaat te komen. Ze verrassen, maar vergeten zeker niet het DNA van onze organisatie. Ons nieuwe logo en website geven perfect weer waar wij voor staan. Nu kunnen we onze doelgroepen informeren, activeren en zelfs een interactieve leermodule aanbieden. Truus Hermkens (adviseur en projectleider Inkluzie)

Meer weten?

Wij vertellen je graag alles over onze werkzaamheden.

Marjolein Vredenburg, marketingcommunicatieadviseur

06 43 22 47 48

marjolein@conceptinc.nl