gemeente Apeldoorn

Toen gemeente Apeldoorn ‘gezinsstad’ als strategisch thema koos, was er werk aan de winkel. Want hoe werk je als inwoners, partners, bedrijfsleven en instellingen allemaal samen op dit thema? Dat alles te maken heeft met een toekomstvisie van de stad en waar o.a. woningbouw, voorzieningen, spelen en opgroeien, gebruiken van de buitenruimte en verbinding van generaties een rol spelen? Waar het bovendien niet meer van deze tijd is dat je dit als gemeente oplegt, maar echt samen doet. Deze uitdaging gingen de adviseurs van Conceptinc graag aan als (interim) communicatie-adviseurs van het programma Gezinsstad Apeldoorn. Waarvoor we onder andere www. gezinsstadapeldoorn.nl ontwikkelden. De website is tegenwoordig te vinden binnen de gemeentelijke website via: www.apeldoorn.nl/gezinsstad

Toen we eenmaal doorhadden hoe het werkt in gemeenteland en welke invloeden van belang zijn, konden we gaan vliegen en gaan bouwen. Samen met een aantal ambassadeur gezinnen konden we het goede voorbeeld geven en de participatie aan jagen, onder andere via een interactief platform. Wat een leerzaam en mooi traject was dat! We willen onze ervaringen hierover graag delen.

Bekijk de website >

Werken met Mirella en Marjolein was bijzonder prettig. Beide dames zijn enorm kundig en weten snel te schakelen. Bijkomend voordeel was dat zij naast een hoop ervaring, ook een groot, lokaal netwerk hadden. Enorm fijn bij het bouwen van een prachtig platform met dito content! Debby Engel (Community manager Gezinsstad Apeldoorn) 

Meer weten?

Wij vertellen je graag alles over onze werkzaamheden.

Mirella van de Bunte, marketingcommunicatieadviseur

06 43 08 67 13

mirella@conceptinc.nl