Doomijn

De locaties van een kinderopvang organisatie regionaal en lokaal positioneren en zorgen voor betere naamsbekendheid en een hogere conversie naar rondleidingen en aanmeldingen.

Dat is het vraagstuk waar Conceptinc Doomijn Kinderopvang bij ondersteunt. Tegelijkertijd zijn we sparringpartner in het totale businessvraagstuk, waarbij behalen van omzetdoelstellingen en rendement belangrijke indicatoren zijn. Dat vraagt om kennis van en doorontwikkeling van het businessconcept en het (marketing) aanbod in de kinderopvang. Conceptinc heeft ook een rol in het ontwikkelen van concrete communicatiemiddelen voor realisatie van de plannen en doelen.

Wat er zo ontzettend leuk is aan werken voor Doomijn? Deze grote, maatschappelijke kinderopvang organisatie (200 locaties, 800 medewerkers), verliest nooit het belang van het kind uit het oog en heeft een echt welzijnshart. Dat zie je terug in de fantastisch gedreven en betrokken managers en medewerkers en voel je als je binnenloopt op de locaties.

De samenwerking met Conceptinc is voor de lokale marktbenadering van Doomijn in Apeldoorn erg belangrijk. Door de kennis van de markt en de contacten in Apeldoorn ondersteunen zij mij, als manager van Doomijn, enorm  m.b.t. communicatie, marketing en als sparringpartners zijn zij voor mij van grote meerwaarde. Anneke Geels, manager Doomijn Kinderopvang

Meer weten?

Wij vertellen je graag alles over onze werkzaamheden.

Mirella van de Bunte, marketingcommunicatieadviseur

06 43 08 67 13

mirella@conceptinc.nl