ANWB

Iedereen kent een van de bekendste merken van ons land (en dat al 135 jaar). De organisatie met 4 miljoen leden, die talloze producten en diensten levert voor onze mobiliteit en vrijetijdsbesteding. Als het ANWB-lidmaatschap zelf, de Wegenwacht, reizen, tijdschriften en verzekeringen. Conceptinc haakt aan bij concept en uitwerking van activatiecampagnes, waar EM en DM de boventoon voeren en we altijd kritisch meedenken over aanbod, timing en target groups. En we zorgvuldig samen evalueren hoe de volgende campagne nóg weer beter kan. Bekijk nu ook de duurzame ambitie 2025 van ANWB, vormgegeven door Conceptinc.

Hoe het kan dat ANWB al jarenlang een warme relatie is van de Conceptinc medewerkers? Omdat we, vinden wij, in staat zijn kennis te borgen en onszelf en ons werk steeds te hernieuwen en dat ook een bewuste keuze is in onze werkwijze. En we danken dat natuurlijk aan het vertrouwen van de ANWB-marketeers en -inkopers, waarmee het ook gewoon bijzonder leuk is om mee samen te werken!

Wij werken al best een tijdje samen met Conceptinc, altijd naar volle tevredenheid. Het is altijd leuk om met zulke enthousiaste professionals samen te werken: vol van energie en altijd alle details op orde. Ook als wij weer eens heel veel vragen. Bianca Weijers (Communicatie Marketeer ANWB) 

Meer weten?
Wij vertellen je graag alles over onze werkzaamheden.

Mirella van de Bunte, marketingcommunicatieadviseur
06 43 08 67 13
mirella@conceptinc.nl