Techniek

Technologie is een vast onderdeel geworden van ons bestaan. Als gebruikers, maar ook als marketeers en communicatiespecialisten werken we dagelijks met techniek. In de vorm van CRM-systemen, marketingtools, Google Analytics, social media statistieken, dashboards en marketing automation. Daaruit komt allemaal data. Maar data wordt pas waardevol, als je het goed analyseert en interpreteert. En als het een hoge kwaliteit heeft (up-to-date, volledig en bruikbaar is).

Marketing-Guys-logo-met-slogan (1)

Hoe kom je tot een juiste strategie voor effectievere marketingcampagnes, waarbij je blijvend gaat leren en optimaliseren? En hoe zorg je ervoor dat je creatie en content blijft aansluiten? Door het proces te combineren. Door gelijktijdig te denken en te doen, vanuit techniek én creatie.

Onze partner in marketing-technology is Marketing Guys. Wij zorgen er samen voor dat je in staat bent om sneller, adaptiever en marktgerichter te werken. En daarbij zelf de regie hebt, omdat je de juiste keuzes maakt voor techniek. Op het gebied van:

Online marketing strategie

Of je nou in de B2B, B2C of in een non-profit organisatie zit; wij helpen je om tot de beste aanpak te komen. Zonder strategie geen resultaat.

Leadgeneratie / marketing & sales alignment

Wij helpen je met het vinden van de goede leads. En daarbij is de alignment tussen Sales & Marketing essentieel.

Marketing automation software

Marketing automation software helpt je om vanuit één centraal systeem al je marketingcampagnes en acties te beheren.

Conversie optimalisatie

Meer bezoekers naar je website is geen doel op zich. Wij gaan op zoek naar de mogelijkheden om deze bezoekers te laten converteren.

Dashboarding

Een oplossing om al je databronnen overzichtelijk te maken? Wij helpen je met een dashboard op maat met de juiste informatie.

Online advertising

Relevant betaald verkeer naar jouw website leiden met de focus op conversie: precies waar onze specialisten goed in zijn.

Meer weten?

Wij vertellen je graag alles over onze werkzaamheden.

Mirella van de Bunte, marketingcommunicatieadviseur

06 43 08 67 13

mirella@conceptinc.nl