Je zet je elke dag tot het uiterste in voor het bieden van de juiste zorg voor mensen die dat nodig hebben. Maar je hebt ook voortdurend te maken met uitdagingen, omdat je niet zomaar accepteert dat goed, goed genoeg is. Je kijkt altijd waar het beter kan en waar je concreet meer kunt bijdragen aan tevredenheid, gemak en opbrengsten. Met passende proposities voor de klant, die vloeiend aansluiten bij de uitdagingen van jouw organisatie.

Onderweg naar het juiste aanbod

Wij ondersteunen je op de route naar die proposities, met onze kennis en ervaring en vanuit de ogen van de klant. Om nieuwe paden te ontdekken, moet je soms bestaande paden verlaten. En dat is exact wat we gaan doen. Uiteraard nemen we de belangrijkste uitgangspunten van je organisatie mee, omdat we niet willen verdwalen.

Van behoefte naar beleving

We nodigen je uit om in twee dagdelen met ons te werken aan de proposities. In het eerste dagdeel starten we de verkenning met behulp van de vier B’s. Behoefte, Belofte, Bewijs en Beleving. In vier simpele stappen maken we de keuze voor drie mogelijke klantproposities. Deze vullen we in het tweede dagdeel op hoofdlijnen concreet in.

Direct aan de slag

Na de uitwerking ga je direct aan de slag met de propositie die het meest passend en onderscheidend is voor jouw organisatie. Je ontvangt ook een persoonlijke terugkoppeling een stappenplan om de gekozen propositie verder in te vullen en te implementeren. Zo worden documenten ook echt diensten en geen voer voor de ladekast.

Reisbudget

Voor deze reis zijn we ongeveer een maand onderweg en werken we met een vast budget voor de voorbereiding, begeleiding van de twee dagdelen (met twee personen) en de terugkoppeling. Je investeert 4.950,- euro excl. Btw. Dit is exclusief eventuele locatiekosten. Uiteraard nodigen we je van harte en geheel gratis uit op onze locatie in Apeldoorn. Je kunt contact met ons opnemen telefonisch via 06 43 08 67 13 of mail naar info@conceptinc.nl.

Wij staan klaar om op pad te gaan, ga je mee?

 

Mirella van de Bunte Conceptinc

Mirella van de Bunte
Senior marketingadviseur en eigenaar Conceptinc

Petwin Verkerk en Conceptinc

Petwin Verkerk
Zorgmarketeer en eigenaar van CareFullCompany