marketingcommunicatieadviseur gezocht

Marketingcommunicatieadviseur gezocht (medior)

Conceptinc ondersteunt bedrijven en organisaties bij het waarmaken van hun doelen met een heldere marketingstructuur, sterke proposities, creatieve concepten, activerende campagnes, uitwerking van middelen en pakkende content. We werken op het snijvlak van creatie, techniek en inhoud en dat is ook precies de kennis en ervaring die we zoeken bij onze nieuwe collega.

Je werkt in een klein team, omringd door een groter netwerk van specialisten, als creatieven, tekstschrijvers, drukkerijen, online partijen en mediabureaus. Als adviseur ben je de linking pin naar je opdrachtgevers en medeverantwoordelijk voor het juist doorvertalen van de klantbehoefte in creatieve voorstellen en adviezen. Vanwege onze omvang behandel je een opdracht van A tot Z en daar hoort ook de administratieve afhandeling bij.

Wat kun je verwachten?

Het werk is heel afwisselend en daarmee ook uitdagend. Geen dag is hetzelfde en dat geldt ook voor ons klantportfolio. We werken o.a. voor ANWB, KNAC, Pelgrim, Monuta en O&O fonds. We zoeken daarom iemand die veelzijdig is, want het ene moment maak je briefings, planningen en offertes voor een campagne en het andere moment denk je mee in een creatieve brainstorm voor een concept. Je bent scherp en kritisch op teksten en hebt oog voor vormgeving. Je vindt het leuk om websites en social media kanalen bij te houden en om invulling te geven aan content(strategie en planning). Maar ook samen de afwas doen hoort erbij, want we werken samen vanuit een ruim kantoor midden in Apeldoorn. We maken (tijdelijke covid) afspraken over thuiswerken en flexibiliteit werkt altijd 2 kanten uit. Er is uiteraard aandacht voor (persoonlijke) groei en ontwikkeling en Conceptinc bied je passende arbeidsvoorwaarden.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met marketingcommunicatie (werkervaring aan bureauzijde is een pré).
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in een relevante studierichting.
  • Je kunt goed samenwerken, plannen en je bent creatief, resultaat- en klantgericht.
  • Je hebt (technische) kennis van en ervaring met websites (WordPress), Mailchimp en social media.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je wilt minimaal 28 uur werken (maar 32 uur heeft de voorkeur).

Reageren

Loop je al warm voor deze leuke functie? Vertel ons vóór 20 januari 2021 waarom we met jou moeten kennismaken! Ben je nét niet ervaren genoeg, maar zie je wel aanknopingspunten op onze vraag? Reageer dan ook, mits je een goede motivatie hebt.

Stuur je reactie, voorzien van je CV of bel met Mirella van de Bunte op 06 43 08 67 13 als je eerst meer wilt weten. Kijk ook eens op onze LinkedIn pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *