Een nieuwe weg

Een nieuwe weg in een nieuw jaar

2020 was voor iedereen een jaar dat anders liep dan verwacht. Voor mij zou het helemaal een spannend jaar worden gezien mijn zwangerschap. En toen was daar Corona en werd voor ons allen in maart het leven anders. We gingen thuiswerken, ontdekten de wereld van Teams en Zoom en bleven op 1,5 meter afstand van elkaar. Maar bovenal probeerden we er het beste van te maken.


De afgelopen periode heb ik veel creativiteit zien ontstaan, vooral in de horeca. Mijn vriend werkt zelf bij een restaurant waardoor ik van dichtbij meemaak hoe zwaar die sector het heeft. Toch laten ze zich niet uit veld slaan en gaan ze creatief aan de slag met wat wel mag, zoals eten afhalen en het ontwikkelen van borrelpakketten. Verder kon je deelnemen aan online festivals en events en op vrijdagmiddag aan een online borrel met bingo. Vergaderen en concepten bedenken/presenteren ging voortaan geheel digitaal en we leerden een online etiquette. Af en toe deden we een oogje dicht als iemand weer werd gestoord door een kind, hond of slecht werkende internetverbinding. Mijn babyshower werd uiteindelijk digitaal gevierd met de nodige versieringen in de tuin en een overvolle maar o-zo-gezellige Zoom-meeting.

2020 heeft hopelijk iedereen geleerd om te kijken naar wat wél kan. Ook al is dat laatste niet altijd even makkelijk. We leerden om een plan A te maken en vervolgens ook een plan B en C, om kansen te benutten en vertrouwen te houden.  En we hebben ons nog nooit zo flexibel opgesteld. Bij Conceptinc mochten we over het afgelopen jaar niet klagen. We hebben mooie opdrachten voor onze klanten uitgevoerd en zijn dankbaar voor de plezierige samenwerking en de resultaten. Gezien corona en de huidige lockdown is het lastig om een vooruitblik te werpen op een nieuw zakelijk jaar, maar we gaan het op eenzelfde manier tegemoet, vol energie en daadkracht.  

Voor mij persoonlijk begint 2021 met het inslaan van een nieuwe weg. Met veel plezier heb ik de afgelopen 7 jaar bij Sellsius en nu Conceptinc gewerkt als marketingcommunicatieadviseur. Ik heb voor veel klanten mogen werken en zowel online als offline klussen uitgevoerd van het ontwikkelen van websites tot het bedenken van creatieve concepten. De afgelopen 2 jaar heb ik heel nauw samengewerkt met Mirella om te komen waar we nu staan. Ik ben dan ook trots op wat we in die 2 jaar hebben neergezet. Een nieuw bedrijf met een geweldig portfolio aan klanten. Toch kwam ik in december op een kruispunt terecht. Ik vond een nieuwe job dichter bij huis en met nieuwe uitdagingen waardoor er voor mij een betere werk-privé balans ontstaat. Vanaf maart zeg ik daarom Conceptinc gedag en ga ik de gemeente Meppel versterken op hun communicatieafdeling. Hierdoor komt er dus een super leuke functie vrij bij Conceptinc. Hoewel we al wel in de gesprekfase zijn ondertussen, kun je nog een paar dagen reageren als je denkt dat je mijn perfecte opvolger bent! Bekijk de vacature voor alle ins en outs (link).

Ik zal mij 2020 nog lang herinneren. Het bracht uitdaging op werkgebied, creativiteit door een nieuwe manier van werken en corona en grote blijdschap door de geboorte van mijn dochter Liv. Ik weet zeker dat Conceptinc een positief jaar tegemoet gaat met Mirella aan het roer en straks een nieuwe adviseur in het team. En voor mij geldt: hopelijk tot ziens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *