Creatie

Een creatief proces begint met een goede briefing. Waarbij we doorvragen tot de we de juiste inzichten verzameld hebben. We stellen een creatief team samen waarmee we aan de slag gaan met het ontwikkelen van jouw concept. Soms doen we dit in co-creatie, waarbij we samen met jou eerst creatieve richtingen te verkennen. Hiervoor bieden wij de tools en de werkvormen.

Wat is voor ons een concept? Dat hangt af van de wens en opdracht; een denkrichting, een ankerthema, een beeldtaal, een merknaam, een merkidee of een story. Maar altijd een rode draad voor het vermarkten van je boodschap, je product, dienst of verhaal. Waar je doelgroep op aanslaat en waar je ogen van gaan twinkelen. Dat wat je bedoelde, de gevoelige snaar.. de juiste toon…

Conceptinc werkt campagnes en middelen ook voor je uit, in alle denkbare vormen. Waar we bij ontwikkeling nog middelen- en media onafhankelijk denken, gaan we in uitwerking de diepte in en maken er een kloppende campagne van. Of dat nu in print is of online, in tekst, beeld of audiovisueel of in een live event. Of het een hele serie middelen betreft of één. Wij adviseren jou over de juiste keuze van je mix, zodat alles klopt en je zoveel mogelijk resultaat behaalt.

In ons grote netwerk werken we samen met alle denkbare partners voor outdoor advertising, media-inkoop, marketing technology, influcencer marketing, social marketing, drukwerk of signing. Het is uiteraard ook mogelijk om Conceptinc aan te sluiten op je eigen partnernetwerk.

Ga naar Techniek

Meer weten?

Wij vertellen je graag alles over onze werkzaamheden.

Mirella van de Bunte, marketingcommunicatieadviseur

06 43 08 67 13

mirella@conceptinc.nl